top of page

PRAKTIJK

Ben jij een ouder/opvoeder en wil je graag het allerbeste voor je kind, jezelf en je gezin door bewuster en meer vanuit je intuïtie te leven?

 

  • Is jouw kind (hoog)gevoelig en soms ongrijpbaar?

  • Worstel je met het gedrag van je kind?

  • Heb je net te horen gekregen dat je kind anders is(een beperking heeft)?

  • Zit jij even niet lekker in je vel? 

  • Praat je tegen dovemans oren?

  • Is je kind boos of verdrietig?

  • Gaat het niet zo lekker op school?

  • Wordt je kind gepest?

  • Zit het niet lekker in zijn/haar vel?

  • Is je kind hoogsensitief? 

 

Twijfel je weleens of je het goed doet als ouder?

Als ouder kan je zo twijfelen of je het wel goed doet. Dat is heel normaal want ja ouder wordt je gewoon en hoe fijn is het om van elkaar te kunnen leren. Ik ga ervan uit dat elke ouder vanuit liefde opvoed. Vanuit eigen ervaring weet ik dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Juist die twijfel maakt dat je op zoek gaat naar antwoorden. Als je dan werkelijk gehoord wordt kan je goed bij jezelf en je kind blijven.

Ik kan jou en je kind meer helderheid geven en begeleiden in het proces van het weer fijn hebben met elkaar. Want goed in je vel zitten maakt de wereld om je heen een stuk mooier.

Wat maakt A Circle of life zo uniek?

A Circle of Life is een praktijk, gericht op het welzijn en welbevinden van de mens. De mens in verbinding met zichzelf. 

Binnen de praktijk staat de relatie tussen ouder en kind en het systemisch denken centraal. Het leven is immers een cirkel en in een cirkel is alles met elkaar verbonden. Dat zijn mooie woorden. De uniciteit zit hem in mijn authenticiteit en eigen ervaring als mens in de rol als dochter, zus, echtgenoot, moeder, verzorger, begeleidster, trainster, kindertolk en Coach.

 

Wanneer je als kind of als ouder extra zorg nodig hebt, is steun van iemand die weet wat het is enorm belangrijk.

Hierdoor weet ik wat het betekent om een steuntje in de rug de krijgen. Dat is wat A Circle of Life biedt in jouw proces. Dit door echte onverdeelde aandacht te geven, een luisterend oor te bieden, mee te denken en te adviseren waar gevraagd, hand vasthouden of meelopen en weer loslaten zodat de ouder(s) en het kind(eren) hun eigen weg weer kunnen volgen. 

Intuïtieve en creatieve kwaliteiten, verschillende coachmethodieken en waar nodig video materiaal worden ter ondersteuning gebruikt. Jouw eigen kernkwaliteiten en talenten worden hierbij ingezet.

In het gezinssysteem ontstaan verschillende patronen waardoor het systeem uit balans kan raken ik loop graag een stukje met je mee zodat de cirkel weer vrij kan draaien.

bottom of page