top of page

Onze diensten

Wat heb ik dan met grenzen?

Vanuit mijn hoogsensiviteit weet ik dat het lichaam een belangrijke rol speelt in het uiten van emoties en het verwerken van prikkels. Bewustwording van hoofd, hart en lichaam is hierin cruciaal. Door mijn eigen ervaringen en creatieve talenten maak ik de verbinding tussen deze componenten.

 

Wat heb ik dan met ‘grenzen stellen’? Alles!

 

Als kind heb ik mijn ouders gespiegeld zonder dat ik dat wist. Beiden lieten uitersten zien. De een autoritair de ander meegaand. Helaas is het zo gegaan dat ik me aangepast heb aan hen en mezelf daarin uiteindelijk (als volwassenen) verloren heb in meer zorgen voor de ander dan voor mezelf wat geresulteerd heeft in een burn-out. Ik had meer willen leren wat van mij was en wat van de ander de grens in mij.

Nu kan ik zien dat de weg in het midden ligt. Ik mag voor mezelf opkomen en in het licht staan. Ik mag mijn grens aangeven aan een ander. De ander kan zijn grens aangeven aan mij zonder dat dit mij overspoelt. De overspoeling aan informatie is hiermee gestopt. Ik kan met liefde en compassie terug kijken naar de rol die we met elkaar gespeeld hebben. Ik voel me bevoorrecht samen met jullie op pad te gaan om je eigen grenzen te vinden.

Paula God

Je kan je hier aanmelden.

bottom of page