top of page

OUDERS

"Ouders geven kinderen wortels, zodat zij hun vleugels kunnen uitslaan."

Paula God

Gebeurtenissen zijn ingrijpend in je leven.

Als ouder ben je nauw verbonden met je kind. Deze verbinding staat voor mij centraal in de cirkel van het leven. Opvoeden is een van belangrijkste, boeiendste en vaak lastigste zaken in de wereld. Geen wonder dat we dan wel eens in die cirkel vast lopen. 

Als er op het pad van de ouder gebeurtenissen zijn of zijn geweest, grijpen die altijd in in het leven van die ouder. Dit beïnvloedt het Zijn van jou persoonlijk als ouder en onbewust ook het hele gezinssysteem. Cirkels van levens lopen dan door elkaar en/of raken elkaar. De pijnlijke raakpunten worden dan als eerste herkent en ervaren. Door een cirkel te openen of zichtbaar te maken ontstaat er ruimte, en hierdoor een mogelijkheid tot een nieuwe manier van verbinding die met zachtheid en mededogen andere cirkels kruist. 

In deze nieuwe ruimte word je uitgenodigd om vanuit je hart opnieuw contact te maken, met jezelf en het kind in en om je heen. Een nieuwe verbinding vanuit het hart. 

Aan de slag.

Samen gaan we aan de slag met behulp van creatieve werkvormen, een persoonlijk gesprek, vertalingen (PresentChild), opstellingen, daar waar nodig traumaverwerking (EMDR), zodat jij persoonlijk de vrije ruimte weer ervaart.

Een basisbehoefte van jouw is, dat je nabijheid en compassie van anderen nodig hebt. 

Klik hier voor een afspraak.

bottom of page